info@kadosan.org.tr

 

Tüm Haberler Tüm Duyurular

İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN KADOSAN YÖNETİM'İ ZİYARET SONRASI HABER PAYLAŞIMI

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YÖNETİMİ KADOSAN’I ZİYARET ETTİ

İl Müdürümüz Y. Mimar Ümit Ünal, şube müdürlerimizden oluşan heyet ile 22 Mart 2018 tarihinde KADOSAN Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Boyacı’yı ziyaret etti. 
Boyacı, 1996 yılında faaliyete başlayan ve 514 üniteden oluşan sanayi sitelerinin faaliyetleri, genel sorunları ve önümüzdeki döneme ilişkin planları hakkında bilgi verirken sanayi sitesinin mevcut haliyle ihtiyaçları karşılamakta zorlandığını belirtti. Mevcut sitenin iyileştirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini ifade eden Boyacı, bununla birlikte aynı unvanla yeni bir sanayi sitesi için arayış içinde olduklarının bilgisini paylaştı. 
İl Müdürümüz Ünal ise, sanayi sitelerinin günümüz koşullarına hızla uyum sağlamalarının, daha çevreci ve modern bir yapıya kavuşmalarının Bakanlığımızın yerli, yenilikçi ve yeşil üretim prensibi ile birebir örtüştüğünü belirtti. Bu bağlamda bu yenilenme çalışmalarına her türlü desteği vermeye açık olduklarını ifade eden Ünal, “Yerli ve milli sanayi önceliklerimizin başında yer alıyor. Bu amaca hizmet edecek her türlü çalışma bizim için çok kıymetlidir. Bakanlık ve İl Müdürlüğü olarak gerekli destek ve çözümler noktasında her türlü iş birliğine açığız” dedi. 
Ziyarete İl Müdürümüz ile birlikte Şube Müdürlerimiz İsrafil Yıldız, Şevki Şarlıoğlu ve Murat Kıran katılım sağladı.